Hallo ølvenner.-
Jeg bor i Oslo,nærmere bestemt på Grefsenplatået. Har en liten hage med ganske mye humle.Konglene begynner å bli store. Er det noen måte å finne ut om disse er egnet til å bruke i ølproduksjon? Når skal de i tilfelle plukkes?
Et lite spørsmål til: Går det greit å bruke Dextrose/Druesukker i stedet for spraymalt i en gjærstarter, og skal jeg i så fall bruke samme vekt mengde i forhold til vannet? Takk til alle dere som tar dere bryet med å svare oss nybegynnere.
Jeg bor i Oslo,nærmere bestemt på Grefsenplatået. Har en liten hage med ganske mye humle.Konglene begynner å bli store. Er det noen måte å finne ut om disse er egnet til å bruke i ølproduksjon? Når skal de i tilfelle plukkes?
Et lite spørsmål til: Går det greit å bruke Dextrose/Druesukker i stedet for spraymalt i en gjærstarter, og skal jeg i så fall bruke samme vekt mengde i forhold til vannet? Takk til alle dere som tar dere bryet med å svare oss nybegynnere.