Dette kan vel nesten gå under bryggetabber... Vi brygga vårt første kontorøl på tirsdag, og for å ikke få hele kontoret til å lukte bryggeri har vi satt gjæringskaret i en isoporkasse ute på verandaen vår... der har det sett fint ut temperaturmessig fram til i dag, da var plutselig temperaturen oppe i 26-27[sup]o[/sup]C...!
Med litt flaks var vel det verste av stormgjæringa unnagjort, men... er litt spent på hvordan dette kommer til å smake... Egentlig var det en enkel SMaSH IPA med maris otter og Citra, OG 1.065 og IBU på ca 60.
Nå... er jeg litt spent... Men vet ikke helt om vi har noe kjøligere sted vi kan sette den heller, vi kunne vel kanskje få tak i et kjøleskap, men det er vel uansett de første dagene som er viktigst?
Med litt flaks var vel det verste av stormgjæringa unnagjort, men... er litt spent på hvordan dette kommer til å smake... Egentlig var det en enkel SMaSH IPA med maris otter og Citra, OG 1.065 og IBU på ca 60.
Nå... er jeg litt spent... Men vet ikke helt om vi har noe kjøligere sted vi kan sette den heller, vi kunne vel kanskje få tak i et kjøleskap, men det er vel uansett de første dagene som er viktigst?