AndyHagen
Norbrygg-medlem
Har en litt merkelig situasjon.
Brygget en splittbatch råøl med Eik & tid sin Mosaic-kultur. Skal visstnok være Hornindalskveik og bakterier.
Tilsatt hhv solbær, bringebær og pasjonsfrukt. De to førstnevnte er gode.
Pasjonsfruktvarianten smaker ikke i nærheten av pasjon, heller i retning av grønne epler og vegetasjon - noe ganske ubehagelig. Nesten bekymret for å drikke den. Har veldig liten tro på infeksjon, siden alt har blitt behandlet likt. Gjærstress er jo typisk mtp acetaldehyd, men hvorfor da kun i pasjon.
Kan det være en slags biotransformasjon der aromaene har blitt omdannet?
Noen som har testet denne komboen?
A
Brygget en splittbatch råøl med Eik & tid sin Mosaic-kultur. Skal visstnok være Hornindalskveik og bakterier.
Tilsatt hhv solbær, bringebær og pasjonsfrukt. De to førstnevnte er gode.
Pasjonsfruktvarianten smaker ikke i nærheten av pasjon, heller i retning av grønne epler og vegetasjon - noe ganske ubehagelig. Nesten bekymret for å drikke den. Har veldig liten tro på infeksjon, siden alt har blitt behandlet likt. Gjærstress er jo typisk mtp acetaldehyd, men hvorfor da kun i pasjon.
Kan det være en slags biotransformasjon der aromaene har blitt omdannet?
Noen som har testet denne komboen?
A