Humle til IPA, hva (og hvor mye) skal jeg bruke?

Hei. Jeg skal brygge en ipa, og tenkte å få brukt opp en del av humle jeg har liggende. Maltblandingen er på 6kg, med pale ale malt som base. Dette er humlen jeg har til rådighet:

Tettnang 230g 3.3%
Amarillo 80g 9%
East kent golding 60g 6.8%
Fuggles 110g 5.6%
Saaz 50g 3.8%
Centennial 150g 9.7%
Challenger 150g 7.3%
Chinook 170g 12.6%
Hersbrucker 150g 2.7%
Mittelfruh 50g 4%

Amarillo, centennial, challenger og chinook er vel relativt vanlige i ipa. Men trenger hjelp/forslag til fordeling av de forskjellige humlene.
 
Chinook som bitterhumle, centennial og amarillo i like doser fra tja.. 20 og inn... Og selfølgelig er en HEFTIG dose tørrhumle i min mening helt essensielt i en god IPA
 
Topp