Humle til Saison

AudunWS

Dommer
Skal brygge en Saison denne uken og trenger hjelp og råd til humlevalget. Hva kan jeg bruke av det jeg har liggende?
Brygger ca 37 liter

Det jeg har liggende er:

East Kent Golding  70gr
Hersbrucker  40gr
Hallertau Mittelfruh 55gr
Perle 50gr
 
Har ikke allverdens erfaring med brygging av saison, men jeg satt tilfeldigvis akkurat nå og leste en saison-artikkel i et gammelt Brew Your Own nummer. I dét oppskriftsforslaget brukes både Hallertau og East Kent Goldings.
 
Du kan jo bruke Hallertau som bitter humle å EKG til Smak/aroma.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Tror ad EKG til bitter humle og mittelfuh til aroma vil fungere bra. Hvordan tenker du å styre temperaturen under gjæringsøyeblikket?
 
Høres ut som jeg har rikitig humle liggende i alle fall.

@Jon Vold: Jeg har en bitte liten bod hvor jeg styrer temperaturen med en UT200. Ingen problem med å holde 30°C i rommet
 
Tilbake
Topp