Hei!
Har funnet en oppskrift på en Kostritzer klone, men i denne oppskriften står Crystal Malt 40°L oppført som spesialmalt.
Hele oppskriften:
3.18 kg. German Light Munich info
1.81 kg. English 2-row Pils info
0.23 kg. American Chocolate Malt info
0.23 kg. Crystal Malt 40°L info
0.11 kg. Roasted Barley info
0.11 kg. Weyermann Carafa® I info
22 g. Hallertau (Pellets, 7.1 %AA) boiled 60 min. info
14 g. Hallertau (Pellets, 7.1 %AA) boiled 20 min. info
14 g. Hallertau (Pellets, 7.1 %AA) boiled 1 min. info
1 tsp. Whirlfloc (not included in calculations)
Yeast : White Labs WLP833 German Bock Lager Yeast
Er dette en fargeangivelse av malten som Amerikanerne bruker? Hvor mange EBC tilsvarer da dette?
Siden google ikke kunne hjepe meg, så spør jeg her.. :yes:
Har funnet en oppskrift på en Kostritzer klone, men i denne oppskriften står Crystal Malt 40°L oppført som spesialmalt.
Hele oppskriften:
3.18 kg. German Light Munich info
1.81 kg. English 2-row Pils info
0.23 kg. American Chocolate Malt info
0.23 kg. Crystal Malt 40°L info
0.11 kg. Roasted Barley info
0.11 kg. Weyermann Carafa® I info
22 g. Hallertau (Pellets, 7.1 %AA) boiled 60 min. info
14 g. Hallertau (Pellets, 7.1 %AA) boiled 20 min. info
14 g. Hallertau (Pellets, 7.1 %AA) boiled 1 min. info
1 tsp. Whirlfloc (not included in calculations)
Yeast : White Labs WLP833 German Bock Lager Yeast
Er dette en fargeangivelse av malten som Amerikanerne bruker? Hvor mange EBC tilsvarer da dette?
Siden google ikke kunne hjepe meg, så spør jeg her.. :yes: