Har påbegynt et prosjekt hvor målet er å lage noe likt som Corona. Alle mine all-grain brygg blir mer eller mindre krystallklare uten noen tilsetninger, men første batch med "Corona" ser mest ut som urge / cloudy eplejuice.
Har brukt irish moss for noen år siden, men har i det siste lest litt om clarity ferm, og lurer på om det kanskje er likeså bra. Siden det kun er ølet med mais i som ble cloudy tipper jeg det er maisen som er synderen, og i den forbindelse lurer jeg på om noen har erfaring eller peiling på om clarity ferm tar hazen jeg opplever? Eller er det kun proteiner fra malt som blir tatt? Har ikke funnet noe definitivt svar på nettet om det her.
Andre tips for å få et krystallklart mais-øl tas imot med takk!
Har brukt irish moss for noen år siden, men har i det siste lest litt om clarity ferm, og lurer på om det kanskje er likeså bra. Siden det kun er ølet med mais i som ble cloudy tipper jeg det er maisen som er synderen, og i den forbindelse lurer jeg på om noen har erfaring eller peiling på om clarity ferm tar hazen jeg opplever? Eller er det kun proteiner fra malt som blir tatt? Har ikke funnet noe definitivt svar på nettet om det her.
Andre tips for å få et krystallklart mais-øl tas imot med takk!