Brygget denne i helgen som et restbrygg av divere skvetter med malt og humle. Noen som har innspill på hvilken øltype det blir etter 14 dager i bøtta med SafeAle-05?
OG: 1.071
FG: 1.018
ABV: 6.94 %
IBU's: 40.71
Efficiency: 70 %
Color: 29.5 SRM
Boil Time: 90 minutes
Grains & Adjuncts
Amount Percentage Name Time Gravity
10.00 kg 60.61 % Pale Malt, Maris Otter 60 mins 1.038
2.00 kg 12.12 % Caramel/Crystal Malt - 60L 60 mins 1.034
2.00 kg 12.12 % Wheat Malt, Ger 60 mins 1.039
2.00 kg 12.12 % Munich Malt - 20L 60 mins 1.035
0.50 kg 3.03 % Roasted Barley 60 mins 1.025
Hops
Amount IBU's Name Time. AA %
0.11 kg 20.03 Fuggles 60 m.ins 4.50
0.10 kg 9.04 Fuggles 15 mins 4.50
0.10 kg 11.65 Chinook 15 mins 5.80
OG: 1.071
FG: 1.018
ABV: 6.94 %
IBU's: 40.71
Efficiency: 70 %
Color: 29.5 SRM
Boil Time: 90 minutes
Grains & Adjuncts
Amount Percentage Name Time Gravity
10.00 kg 60.61 % Pale Malt, Maris Otter 60 mins 1.038
2.00 kg 12.12 % Caramel/Crystal Malt - 60L 60 mins 1.034
2.00 kg 12.12 % Wheat Malt, Ger 60 mins 1.039
2.00 kg 12.12 % Munich Malt - 20L 60 mins 1.035
0.50 kg 3.03 % Roasted Barley 60 mins 1.025
Hops
Amount IBU's Name Time. AA %
0.11 kg 20.03 Fuggles 60 m.ins 4.50
0.10 kg 9.04 Fuggles 15 mins 4.50
0.10 kg 11.65 Chinook 15 mins 5.80