Hvilken øltype blir dette?

AxelH

 
Brygget denne i helgen som et restbrygg av divere skvetter med malt og humle. Noen som har innspill på hvilken øltype det blir etter 14 dager i bøtta med SafeAle-05?

OG: 1.071
FG: 1.018
ABV: 6.94 %
IBU's: 40.71
Efficiency: 70 %
Color:   29.5 SRM  
Boil Time: 90 minutes
 
 
Grains & Adjuncts
Amount Percentage Name               Time Gravity
10.00 kg 60.61 % Pale Malt, Maris Otter         60 mins 1.038
2.00 kg 12.12 % Caramel/Crystal Malt - 60L 60 mins 1.034
2.00 kg 12.12 % Wheat Malt, Ger                 60 mins 1.039
2.00 kg 12.12 % Munich Malt - 20L                 60 mins 1.035
0.50 kg   3.03 % Roasted Barley                 60 mins 1.025
 
Hops
Amount IBU's Name Time.    AA %
0.11 kg 20.03 Fuggles 60 m.ins 4.50
0.10 kg 9.04 Fuggles 15 mins 4.50
0.10 kg 11.65 Chinook 15 mins 5.80
 
 
Baltic porter, spennende. Den ble lysere enn en porter på fargen. Ligger nærmere en typisk norsk "juleøl"
 
Tilbake
Topp