Hvilken "rolled/flaked oats" bruker du?

Hvilken "rolled/flaked oats" bruker du?

  • Store havregryn

    Stemmer: 22 75,9%
  • Lettkokte havregryn

    Stemmer: 7 24,1%
  • Flaket havre

    Stemmer: 0 0,0%

  • Totalt antall stemmer
    29
Enkel og grei skuring dette.

Hvilken type "rolled/flaked oats" bruker du?

EDIT: Dette er flaka havre:

http://www.bryggselv.no/products/flaket-havre-1kg-hel
 
Freddy skrev:
Som Rogalending går det selvfølgelig i store havegryn ifra Stangeland Mølle!

Ah! Norges beste havregryn har endelig kommet på REMA. Skal brukes i brygging ved neste høve!
 
Stangeland ja!! Det er saker. Fikk noen poser på Nordsjø Rittet å det var gode greier.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Bjørn Lettkokte havregryn med honning, whisky og kanel før skitur og sammen med mesken til øl
 
Oppfølgingsspørsmål fra min side: Er det noen som har prøvd å småbrune havregryna i en panne før de tilsettes mesken? Jeg har en teori om at det kan gi god smak på en stout. Men hvem vet!

Kun brukt lettkokte havregryn, og det ahr fungert bra for min del.
 
Kenneth N skrev:
Oppfølgingsspørsmål fra min side: Er det noen som har prøvd å småbrune havregryna i en panne før de tilsettes mesken? Jeg har en teori om at det kan gi god smak på en stout. Men hvem vet!

Kun brukt lettkokte havregryn, og det ahr fungert bra for min del.
Jeg rister alltid i ovnen før bruk i mine portere og stouts. Ca 15-20 min på 175 grader.
 
Hvor finner du havregryn fra Stangeland Mølle her i distriktet, Freddy. Om man ser bort i fra 25kgs sekker.
 
Tilbake
Topp