:jaha: jeg har vert så heldig å låne ett lite rom på lageret til jobben der det er nå en jevn temperatur på 12 - 16 °C er dette for høyt for modning og langtidslagring ?
jeg har ikke plass hjemme da det bygger seg opp ca 10 ks med brune små og kunne tenke meg å modne disse og lagre kansje ett år før disse blir drukket opp..
jeg brygger en gang i uken ca for å lære meg ting og tang , og dette bør jo lagres( fasinerende hvor mye smaken forbedres etter en mnd + ) jeg gir vekk endel men har jo lyst å ta vare på en kasse av vert brygg ca ett år for å ha x antall typer å by på ved en ølsmaking ..
hvordan vil en så høy lagringstemp. påvirke ølet etter ett år?
jeg har ikke plass hjemme da det bygger seg opp ca 10 ks med brune små og kunne tenke meg å modne disse og lagre kansje ett år før disse blir drukket opp..
jeg brygger en gang i uken ca for å lære meg ting og tang , og dette bør jo lagres( fasinerende hvor mye smaken forbedres etter en mnd + ) jeg gir vekk endel men har jo lyst å ta vare på en kasse av vert brygg ca ett år for å ha x antall typer å by på ved en ølsmaking ..
hvordan vil en så høy lagringstemp. påvirke ølet etter ett år?