Hei.
Har hatt noe ferdig gjæret sider på flasker, sammen med sukkerlake for karbonisering, men nå etter 14 dager i romtemperatur er det null bobler.
Fremgangsmåte i grove trekk:
Har jeg nå en ferdig utgjæret sider som denne karen? https://forum.norbrygg.no/threads/karbonering-av-gammal-cider.43904/
Noen tips fra dere flinke mennesker?
P.S. Er som grønnskolling å regne.
Har hatt noe ferdig gjæret sider på flasker, sammen med sukkerlake for karbonisering, men nå etter 14 dager i romtemperatur er det null bobler.
Fremgangsmåte i grove trekk:
- Presset eplejuice
- Hadde i sulfitt, gjærnæring, sidergjær og pektinase
- Lot det stå i 4 måneder i ca 7 grader (Meningen var kortere, men sånn ble det. Så heller aldri at det "ploppet" i gjærlåsen.)
- Stakk om uten bunnfall
- Blandet i sukkerlake (8g/L) og flasket
- Har nå stått i 14 dager i romtemp
Har jeg nå en ferdig utgjæret sider som denne karen? https://forum.norbrygg.no/threads/karbonering-av-gammal-cider.43904/
Noen tips fra dere flinke mennesker?
P.S. Er som grønnskolling å regne.