Inderøysodd. Hva skal drikkes til?

Per Arne

Norbrygg-medlem
Har fått spørsmål om jeg kan brygge til bryllupet til en sambygding, og det er klart jeg skal gjøre.  :)
Tenkte jeg skulle brygge en IPA og en APA til kveldskosen, men vet ikke sikkert hva som passer til maten.
Det skal serveres Inderøysodd, og lurer på hva som kan passe til dette.
En Kølsch kan kanskje passe, eller er det lager som er tingen? Eller en Pale Ale med moderat bitterhet?
Innbiller meg at det ikke bør være for bittert, men rett meg dersom dere mener det er feil.  :)
Noen som har gode tips?

Per Arne
 
Istemmes!
Det skal være ingefærøl fra Dahls. Ingefærøl fra andre smaker noe helt annet.
 
Petter F skrev:
Ingefærøl!
Dag skrev:
Istemmes!
Det skal være ingefærøl fra Dahls. Ingefærøl fra andre smaker noe helt annet.

Men jeg kan jo ikke brygge ingefærøl fra Dahls.  :jaha:
Spørs om jeg får konsentrere meg om brygging til festen utover kvelden  ;D
 
Soddøl fra Inderøy gårdsbryggeri må vel være noe sammen med inderøysodd. Dette er en english pale ale

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
 
Soddølet til Inderøy er veldig godt og passer bra til sodd.
Ingefærølet er en klassiker og et must i et godt soddlag. For de som heller vil ha øl, så synes jeg en bayer fungerer godt. Helt enig i at litt restsødme passer godt til saltmaten.
Synes også at det bør være såpass lett at det kan drikkes i store slurker og virke leskende til soddet
 
Takk for tips  :)
Får kanskje brygge både en Bayer og en lett engelsk Pale Ale.
Får ta en prat med brudeparet, og gi de noen smaksprøver av det jeg har stående.  ;D
 
Sodd.... Mmmmm.. Beste jeg får!

Og skal selvfølgelig skylles ned med ingefærøl. Men drakk Punk IPA til sodd her nylig. Funket veldig bra!


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Tilbake
Topp