Ønsker å lage en slags India Saison/India Wheat Ale type øl.
Den skal rettes mot bruk til sjømat ala Citrus Hystrix.
Ser for meg å bruke en belgisk eller weihen-gjær.
Ser for meg å bruke maltprofilen til en IPA.
Ser for meg middels kraftig humling med Sorachi Ace (for dill-aroma), Citra (for sitrus-aroma) og Super Galena.
Vurderer å tilsette fennikel og koriander. Kanskje sitrongress.
Bør vel ligge rundt 6-7 ABV.
Brygges i BB30.
Ingenting her er hugget i stein, og jeg ønsker konstruktive innspill fra all den kompetansen som finnes i dette forumets brukere.
Den skal rettes mot bruk til sjømat ala Citrus Hystrix.
Ser for meg å bruke en belgisk eller weihen-gjær.
Ser for meg å bruke maltprofilen til en IPA.
Ser for meg middels kraftig humling med Sorachi Ace (for dill-aroma), Citra (for sitrus-aroma) og Super Galena.
Vurderer å tilsette fennikel og koriander. Kanskje sitrongress.
Bør vel ligge rundt 6-7 ABV.
Brygges i BB30.
Ingenting her er hugget i stein, og jeg ønsker konstruktive innspill fra all den kompetansen som finnes i dette forumets brukere.