Om øl som aldri klarner blir det naturlig nok antydet infekdjon, men finnes det infeksjoner som er drikkbare ?
Min erfaring fra øl jeg vet er infisert er at de ikke er drikkbare, men kan det ha vert en annen type bakterie.
I min spede begynnelse prøvde jeg å filtrere et infisert øl, (utvilsomt infisert) det gikk ikke.
Jeg har hatt øl som har blitt krystallklart etter filtrering men uten så har det en klarningstid på mer enn 6 mnd, drikkbare (oppskriften har vert ettrspurt) infeksjoner som stopper i filteret ?
Min erfaring fra øl jeg vet er infisert er at de ikke er drikkbare, men kan det ha vert en annen type bakterie.
I min spede begynnelse prøvde jeg å filtrere et infisert øl, (utvilsomt infisert) det gikk ikke.
Jeg har hatt øl som har blitt krystallklart etter filtrering men uten så har det en klarningstid på mer enn 6 mnd, drikkbare (oppskriften har vert ettrspurt) infeksjoner som stopper i filteret ?