infisert?

Hei

Jeg er fullstendig ny når det gjelder øl brygging og har kjøpt et sett på europris

Ølet har blitt flasket og stått i 2 uker romtempratur, men det er kommet hvit belegg i bunnen på flasken
Hva tror dere dette kan være?

Takk på forhand
 

Vedlegg

  • 20151022_195908.jpg
    20151022_195908.jpg
    145 KB · Sett: 196
  • 20151022_195949.jpg
    20151022_195949.jpg
    95,4 KB · Sett: 192
  • 20151022_200002.jpg
    20151022_200002.jpg
    83,8 KB · Sett: 191
  • 20151022_200011.jpg
    20151022_200011.jpg
    101,9 KB · Sett: 180
Gjær og det er meget bra at det legg seg på bunnen. Sjenker du forsiktig slipper du å få det med I glasset også

Sent fra min SM-A300FU via Tapatalk
 
Ser egentlig som at det er vanvittige mengder humle og trub som har kommet seg over på glass. Man ser jo et skille på gunk og gjær på det ene bildet der.
 
Tilbake
Topp