Flasker i dag en Fløien IPA. Ting ble litt forsinket og saken er at jeg egentlig skal ha den ferdig til lørdag om en uke. Er ikke så erfaren når det gjelder IPA (eller når det gjelder noe som helst egentlig) men hva tror dere? Vil den være drikkendes om 1 uke? Flaskekarbonering.
Oppbevar den varmt så burde ihvertfall karbonering være på stell. Kommer litt an på feks gjærstamme selvfølgelig. OG? I min erfaring er mye relativt medium styrke øl helt ålreit etter en uke, kanskje ikke på topp, men det går sikkert bra. Siden det er en IPA så skal den jo være rimelig fersk. @Miguel ville sikkert kalt den overmoden på dag sju
Jeg flasket en 6% IPA fredag for en uke siden, den var det bra med futt i etter 5-6 dager, står på 22 grader. Smaker veldig bra, mangler litt skum/ skumfasthet.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.