1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Jakter på RIMS tube ca 3000w

En tråd i 'DIY' startet av Nansen, 21 Nov 2018.

 1. Miguel

  Miguel
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Hamar
  Kan jeg spørre grunnen til at du har gjort det slik, og ikke bare brukt den utgangen som sitter på røret? Det jeg lurer på er om dette funker bedre enn å bruke det som originalt, men jeg tenker at det egentlig ikke er grunnen, eller?

  Og, hvis du hadde orket, hadde du orket å måle fra toppen av røret, til midten at utgangen som har plugget igjen? Sånn ca ish, jeg ser på 60mm RTD'er og lurer på hvor langt ned de vil stikke. Og samtidig, hvor langt er det fra enden av det røret du har plugget igjen, til ca midten av "hovedrøret"?
   
 2. Vinnes Ølet

  Vinnes Ølet
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Det har jeg ikke tenkt så mye på, fikk jevn temperatur og det var mest praktisk å ha proben på toppen, jeg har også et siktglass ifb. Utløpet på T-stykket. Men det er jo lett å bytte om og sette blendelokket på topp og proben på siden. Men en må ha lang probe for å rekke inn fra siden. Tar jeg av blendelokket og måler til midt av røret er det 55mm. Fra toppen målt på samme måte er det også 55mm til midt av røret jeg har blendet. Man må regne med overgangen fra tri Clamp til 1/2" for å bestemme lengden på proben så den rekker inn til midten av røret, tr clampene finnes i kort og litt lengre versjon. Slik jeg har koblet nå er jeg ikke så avhengig av lengden på proben da det bare er 25mm til senter av 1/2" T-stykke.
   
 3. Miguel

  Miguel
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Hamar
  så 60mm probe når ganske greit frem uansett. antar at når det står 60mm på TC RTD'er så er det fra basen av TC'en.

  Men jeg skjønte fortsatt ikke hvorfor du har satt NPT-stykke på toppen, du får jo kjøpt 1.5" TC RTD prober på ali? Var det bare derfor, at du hadde 1/2" NPT RTD evt fra før?
   
 4. Vinnes Ølet

  Vinnes Ølet
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Stemmer hadde delene fra før, gjenbruk ;)
   
  Miguel liker dette.
 5. Miguel

  Miguel
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Hamar
  Da skal jeg iallefall ikke bekymre meg for noen utforming. Virker som en bra greie, bare jeg får bekreftet at jeg "trenger det". Jeg "trenger" det allerede, pga rengjøringen (ingen gjenger), men skal teste HERMS'en først og se på temperaturstigninger der først. Er jo på meskesiden uansett.
   
  Vinnes Ølet liker dette.

Del denne siden