Hei Bryggevenner,
Sitter på terrassen her i Oslo og merker meg at det er 25.5 grader celcius i skyggen. Veldig flott.
Likevel går tankene til årets julebrygg, som jeg har plan om å brygge i nær fremtid.
Ser på muligheten for å benytte muscadavo-sukker i årets juleøl, men lurer litt på hva dette tilsvarer i Beersmith? Ser det er noe som heter "brown sugar, dark" og "Candis sugar, dark". Noen som vet hva som kan benyttes av det som ligger inne i Beersmith som har egenskaper som er lik muscadavosukkeret?
takker for alle gode tips, råd og vink!
Sitter på terrassen her i Oslo og merker meg at det er 25.5 grader celcius i skyggen. Veldig flott.
Likevel går tankene til årets julebrygg, som jeg har plan om å brygge i nær fremtid.
Ser på muligheten for å benytte muscadavo-sukker i årets juleøl, men lurer litt på hva dette tilsvarer i Beersmith? Ser det er noe som heter "brown sugar, dark" og "Candis sugar, dark". Noen som vet hva som kan benyttes av det som ligger inne i Beersmith som har egenskaper som er lik muscadavosukkeret?
takker for alle gode tips, råd og vink!