Ølen endte på ca 8.6%, åpna ei flaske etter 1 uke med karbonering. Fresh lukt av ølet, smaken var god, men har brukt for lite humle både til bitterhet og aroma. Ifølge beersmith skulle bitterheten være rundt 65 IBU, men ville gjerne hatt den bitrere. Det samme gjaldt smaken, smaken fra humlen var veldig digg, men litt for svar ALt i alt en god IPA, kommer til å lage den igjen, men blir å bruke ganske mye mer humle.
Om du ønsker oppskrift så er det bare å rope ut, skal jeg plotte det ned for deg
Første batch ble for det for lite av bitterhumle og aromahumle. Gjorde om på oppskrift, endret både tilsetningstid, mengde og humletype. Den ble veldig fresh. Vant det kommunale mesterskapet i ølbrygging med den Kommunen er dog liten
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.