Maarten
Norbrygg-medlem
Hei
jeg har en stout stående til gjæring.
skal gjerne sped i litt kanel.
jeg har en kanelbit (et sånn rør), knekt i to biter, liggende i vodka med tanke på å sterilisere den.
etter 10 dager har jeg nå disse to kanelbiter og en liten mengde med brun kanel-vodka.
er det noen som har erfaring med kanel i stout som kan fortelle meg hva slags mengde jeg trenger? bare kanelbiten eller også vodkaen?
hadde tenkt å ta det opp i gjæringspanna
takk for hjelpen
maarten
jeg har en stout stående til gjæring.
skal gjerne sped i litt kanel.
jeg har en kanelbit (et sånn rør), knekt i to biter, liggende i vodka med tanke på å sterilisere den.
etter 10 dager har jeg nå disse to kanelbiter og en liten mengde med brun kanel-vodka.
er det noen som har erfaring med kanel i stout som kan fortelle meg hva slags mengde jeg trenger? bare kanelbiten eller også vodkaen?
hadde tenkt å ta det opp i gjæringspanna
takk for hjelpen
maarten