Det var jeg også overbevist om, helt til jeg sjekket ingredienslisten for noen måneder siden. Melis (i alle fall den boksen jeg hadde) inneholder også litt potetmel. :noway:
Hva er grunnen til at du ønsker å bruke melis fremfor farin? Det koster mer og har potetmel i seg... At det løser seg raskere betyr ingenting hvis du likevel koker sukkeret, slik det anbefales for å ta knekken på bakterier.
Når det er det eneste som befinner seg i skuffer og skap...
Det er ikke noe jeg ØNSKER, men ble NØDT til...
Jeg gjorde dette i går kveld, uten å tenke noe særlig på det.
All farin var gått i cornflakesen til barna, så da ble melis det naturlige valget.
Så nå måtte jeg bare ha en bekreftelse fra andre, så slipper jeg å gå i 2 uker å lure på om det går bra.
Det inneholder som nevnt over - et fortykningsmiddel.
Bruker det som erstatning for finmalt brasiliansk sukker i mixing av Caipirinha, blir meget likt - men litt "tykt
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.