Jeg har en juleølstående på gjæring, 7 sorter fra 7 fjell. Og har et spørsmål ang karbonering på flaske, jeg lurte på om jeg skal splitta batchen og karbonere ene delen med rørsukker, noe som har erfaringer med dette og om jeg event skal bruke mer rørsukker enn vanlig sukker.
Brukte rørsukker på Juleale'n og en Nut Brown Ale (klone av Ægir's Naglfare), og smaken ble rund og fin (har ikke sammenlignet samme brygg med farin da).
Uansett må man ha litt mer rørsukker enn farin pr. liter da rørsukker inneholder 90-91% av sukkerstoffene man får fra raffinert sukker. Pluss på 1 g/l så er det nok innafor.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.