Hei!
Jeg skal servere hjemmebrygget øl (mitt eget) i et bryllup (også mitt eget!) om et par uker. Regner med å ha med fire corneliusfat for å servere rundt 70 gjester til middag og ytterligere ca 30 som kommer til kaffe. Fatene må stå fremme fra kl. 16 til langt over midnatt. Er det noen som har noen gode erfaringer med hvordan jeg kan holde fatene passelig avkjølt i 10-12 timer? Jeg har kjøpt inn et par ruller liggeunderlag for å feste rundt hvert av fatene, men jeg tviler på om det er tilstrekkelig. Et annet alternativ er å sette fatene tett sammen med liggeunderlag rundt alle, og få tak i en pose tørris for å legge i midten. Hvor får man i så fall tak i tørris (jeg holder til i området Oslo-Asker-Drammen)? Vanlig is vil jo smelte til vann med fare for mye vannsøl. Ideer eller erfaringer?
Og hva serverer jeg? Kraftig pils, maibokk, hveteøl og amerikansk Brown Ale. :beersmiley:
Tore
Jeg skal servere hjemmebrygget øl (mitt eget) i et bryllup (også mitt eget!) om et par uker. Regner med å ha med fire corneliusfat for å servere rundt 70 gjester til middag og ytterligere ca 30 som kommer til kaffe. Fatene må stå fremme fra kl. 16 til langt over midnatt. Er det noen som har noen gode erfaringer med hvordan jeg kan holde fatene passelig avkjølt i 10-12 timer? Jeg har kjøpt inn et par ruller liggeunderlag for å feste rundt hvert av fatene, men jeg tviler på om det er tilstrekkelig. Et annet alternativ er å sette fatene tett sammen med liggeunderlag rundt alle, og få tak i en pose tørris for å legge i midten. Hvor får man i så fall tak i tørris (jeg holder til i området Oslo-Asker-Drammen)? Vanlig is vil jo smelte til vann med fare for mye vannsøl. Ideer eller erfaringer?
Og hva serverer jeg? Kraftig pils, maibokk, hveteøl og amerikansk Brown Ale. :beersmiley:
Tore