Jeg har satt min første batch.
Hadde litt problemer med å holde temperaturen under meskingen.
Startet på 74 grader som sank - så varmet jeg opp og plutselig begynte den å stige fikk ikke stoppet den før på 79 grader.
men håper det går bra
- men det jeg lurer på er hvordan gjøres det best for å klarne ølet?
klaringsmiddel MOSS - når /hvordan skal det oppi ?
- Er det bedre å bruke et filter på 1 my?
- pumpe det igjennom eller la det gå på hevert prinsippet over på ny gjærfat før tapping?
- Hvordan bør jeg tilsette sukker for ettergjæring?
Hadde litt problemer med å holde temperaturen under meskingen.
Startet på 74 grader som sank - så varmet jeg opp og plutselig begynte den å stige fikk ikke stoppet den før på 79 grader.
men håper det går bra
- men det jeg lurer på er hvordan gjøres det best for å klarne ølet?
klaringsmiddel MOSS - når /hvordan skal det oppi ?
- Er det bedre å bruke et filter på 1 my?
- pumpe det igjennom eller la det gå på hevert prinsippet over på ny gjærfat før tapping?
- Hvordan bør jeg tilsette sukker for ettergjæring?