Kom med innspill!=)

Hva tror folket om denne?






Volume:






25 liters
Boil Volume: 30 liters
OG: 1047
BG: 1039
FG:
Alcohol: 4.7 % by vol.
Colour: 6 EBC (Very pale)
Bitterness: 25 IBU
BU/GU: 0.53
Fermentables
Pilsner Malt 3 EBC3EBC5000g
Wheat Malt3EBC400g
Cara Pils 4 EBC4EBC100g
Mash schedule: 55 degrees for 15 minutes, 66 degrees for 44 minutes.Utmesk på 77 grader 10min

Hops
Target 10.7%alpha20g60minutes
Tettnanger 2.1%alpha15g30minutes
Tettnanger 2.1%alpha15g10minutes
Fermentation
Yeast: Saflager S-23
 
Ville vel gått for en lager-gjær siden dette skal gjære på veldig lav temperatur. I mitt hode blir det feil å bruke en ale-gjær til lagerøl. Noen?
 
Tilbake
Topp