BRYGGSELV AS
Samarbeidspartner
Endelig kan vi invitere til hjemmebryggerkonkurranse!
Tidligere i år lanserte vi vår helt egen gjær - WLP6788. Gjæren kommer opprinnelig fra Muri gård i Stryn hvor gjæren har blitt brukt til gårdsbrygg i generasjoner. Odelsgutt og hjemmebrygger Bjarne Muri har gitt Bryggselv en gjærprøve som er blitt rendyrket og produsert hos Whitelabs i USA.
Konkurransen er enkel: Brygg det beste ølet med WLP6788. Vi ønsker å få frem karakteren i gjæren og finne ut hvordan den fungerer i forskjellige øltyper. Derfor er det eneste kriteriet at WLP6788 brukes som gjær.
Gjæren, samt mer info om den, finner du her:
http://www.bryggselv.no/pro…/wlp6788-norwegian-farmhouse-ale
Ølet tappes på tre flasker og merkes med WLP6788. Frist; ølet skal være hos oss innen 27. mai.
Ølet leveres eller sendes til:
Smakselv AS
Hedmarksgata 15
0658 Oslo
eller leveres i vår butikk i Oslo, Haslevollen 3E.
Juryen består av:
- Lars Marius Garshol - gårdsølentusiast av de sjeldne
- Frank Werme - sjefsbrygger på Sundbytunet og tidligere brygger på Nøgne Ø
- Amund Polden Arnesen - Norges første ølsommelier og medeier i Smakselv
- Eirik Nygård - ivrig hjemmebrygger og nestleder i Bryggselv
Premieutdeling og annonsering av vinneren vil skje 30. mai kl. 17:00 i Smakselvs lokaler på Ensjø og i den forbindelse inviterer vi også til en kveld i gårdsølets navn. Premien vil annonseres senere.
https://www.facebook.com/events/1431062213870978/
Dette er en kveld for alle som er interessert i norsk øl drikketradisjon, og programmet blir som følger:
17:30 - Foredrag om kveik og gårdsøl av Lars Marius Garshol, norsk blogger som samler på kveiktyper og skriver om norsk gårdsøl på www.garshol.priv.no/blog. Han har også skrevet boka Lithuanian beer - a rough guide om gårdsøl i Litauen.
18:45 - Vinneren annonseres
20:00 Avslutning
Sundbytunet og sjefsbrygger Frank Werme brygger et eksklusivt øl med WLP6788 som vil selges denne kvelden. Det vil også være muligheter for å kjøpe seg en matbit.
Vi sees!
Tidligere i år lanserte vi vår helt egen gjær - WLP6788. Gjæren kommer opprinnelig fra Muri gård i Stryn hvor gjæren har blitt brukt til gårdsbrygg i generasjoner. Odelsgutt og hjemmebrygger Bjarne Muri har gitt Bryggselv en gjærprøve som er blitt rendyrket og produsert hos Whitelabs i USA.
Konkurransen er enkel: Brygg det beste ølet med WLP6788. Vi ønsker å få frem karakteren i gjæren og finne ut hvordan den fungerer i forskjellige øltyper. Derfor er det eneste kriteriet at WLP6788 brukes som gjær.
Gjæren, samt mer info om den, finner du her:
http://www.bryggselv.no/pro…/wlp6788-norwegian-farmhouse-ale
Ølet tappes på tre flasker og merkes med WLP6788. Frist; ølet skal være hos oss innen 27. mai.
Ølet leveres eller sendes til:
Smakselv AS
Hedmarksgata 15
0658 Oslo
eller leveres i vår butikk i Oslo, Haslevollen 3E.
Juryen består av:
- Lars Marius Garshol - gårdsølentusiast av de sjeldne
- Frank Werme - sjefsbrygger på Sundbytunet og tidligere brygger på Nøgne Ø
- Amund Polden Arnesen - Norges første ølsommelier og medeier i Smakselv
- Eirik Nygård - ivrig hjemmebrygger og nestleder i Bryggselv
Premieutdeling og annonsering av vinneren vil skje 30. mai kl. 17:00 i Smakselvs lokaler på Ensjø og i den forbindelse inviterer vi også til en kveld i gårdsølets navn. Premien vil annonseres senere.
https://www.facebook.com/events/1431062213870978/
Dette er en kveld for alle som er interessert i norsk øl drikketradisjon, og programmet blir som følger:
17:30 - Foredrag om kveik og gårdsøl av Lars Marius Garshol, norsk blogger som samler på kveiktyper og skriver om norsk gårdsøl på www.garshol.priv.no/blog. Han har også skrevet boka Lithuanian beer - a rough guide om gårdsøl i Litauen.
18:45 - Vinneren annonseres
20:00 Avslutning
Sundbytunet og sjefsbrygger Frank Werme brygger et eksklusivt øl med WLP6788 som vil selges denne kvelden. Det vil også være muligheter for å kjøpe seg en matbit.
Vi sees!
Sist redigert: