Status mail sendt til Medlemmene i Rogaland

Ole Nærheim

Fylkesleder
Bli med på Norbrygg-aktiviteter i Rogaland utover høsten

Sommerferien er over for de fleste, og vi kan presentere følgende høstmeny fra Norbrygg Rogaland:
  • Tirsdag 26.september Usmakskurs
  • Fredag 13.oktober hjemmebryggeraften med smakesamling
  • Fredag 3.november hjemmebryggeraften med foredrag og Smalahove
  • Fredag 8. desember hjemmebryggeraften juleavslutning og Juleølkonkurranse
Alle våre arrangement er lavterskel hvor vi rett og slett samles, til faglig og sosialt samvær. Har en ikke deltatt på noen tidligere arrangement oppfordres en til å stille. Alle våre arrangement er forbeholdt Norbrygg-medlemmer, dersom en ikke er det er det enkelt å melde seg inn. Hjemmebryggermiljøet er et sosialt, inkluderende og åpent miljø der det er plass til alle.
Innmelding.

Tirsdag 26. september Usmakskurs
Brix, klokken 18:30

Diacetyl, acetaldehyd og oksidering er tre av de vanligste usmakene en hjemmebrygger kan oppleve i ølet sitt. En ting er å lese om usmaker, noe annet er å sanse dem. Når vi tilsetter smaksampuller i vanlig øl, lærer du å kjenne igjen noen av de mest vanlige usmakene – og lære hva du kan gjøre for å unngå dem. Alle våre usmakskurs ledes av en sertifisert øldommer. Kurset er for Norbrygg-medlemmer.
Meld deg på i Hoopla.

Fredag 13.oktober hjemmebryggeraften med smakesamling
Hindal Gård, Klokken 19:00

Denne kvelden skal vi smake på diverse (u)smaker i øl. Andreas Habel kommer til å snakke om disse. Før vi går over på den sosiale delen. Dersom en har mulighet, oppfordres en til å ta med hjemmebrygg eller annet godt drikke. Du trenger ikke kjøpe billetter.

Fredag 3.november hjemmebryggeraften med foredrag og Smalahove
Hindal Gård, Klokken 19:00

Denne kvelden skal vi ha foredrag av Lars Marius Garshol om tradisjonsbrygging. Videre vil der bli servert Smalahove v/TÅR. Der legges ut 25 billetter, så første mann til mølla.Dersom en har mulighet, oppfordres en til å ta med hjemmebrygg eller annet godt drikke.
Meld deg på i Hoopla.

Fredag 8. desember hjemmebryggeraften juleavslutning og Juleølkonkurranse
Hindal Gård, Klokken 19:00

Vår siste hjemmebryggerafte for året vil vi som vanlig servere pinnekjøtt, i godt lag. Videre avholder vi Juleølkonkurranse så ta med ditt juleøl, så kåres kveldens beste juleøl av publikum. der deles ut herder å ære samt diplomer. Der legges ut 25 billetter, så første mann til mølla.
Dersom en har mulighet, oppfordres en til å ta med hjemmebrygg eller annet godt drikke.
Meld deg på i Hoopla.

Ellers:
Vi gratulerer Petter Lønning fra Rogaland som årets hjemmebrygger! Han vant finalen med sin Solera Lambic.
• Husk NM 2024 blir som vanlig i slutten februar, det er bare å begynne å planlegge.
• Rogaland bør bli representert i sentralstyret, så vi utfordrer de som kunne tenke seg det å kontakte oss rogaland@norbrygg.no
• Norbrygg Rogaland ønsker tilbakemelding på aktivitetene som vi har, hjelp oss gjerne her.
• Vi gratulerer Brygg Øl med ny, stor og flott bryggebutikk på Varabergmyra 4, Sola. Vil anbefalte alle å ta turen innom og se.

Norbrygg er til for medlemmene. Ta kontakt med fylkesstyret på rogaland@norbrygg.no dersom du har tilbakemeldinger til oss. Husk at du som Norbrygg-medlem får rabatt hos mange bryggebutikker. Rabattkodene får du ved å sende sms NORBRYGG STATUS til 2030. Endringer i medlemskapet ditt kan du selv administrere på norbrygg.hypersys.no.

Husk Bryggmann vår lokale sponsor som gir Norbrygg medlemmer 8% på råvarer.

Hilsen
Styret i Rogaland
 
Tilbake
Topp