Usmakskurs i Oslo 6/3-24 kl. 18.

john petter

Fylkesstyre
Bli en bedre brygger ved å lære å gjenkjenne de vanligste usmakene i hjemmebrygg og hvordan du kan unngå dem. Det neste i rekken av våre populære usmakskurs vil bli avholdt onsdag 6. mars kl. 18.00 i Drammensveien 43.
Alle våre usmakskurs ledes av en sertifisert øldommer. Kursene er gratis og kun for Norbrygg-medlemmer. Merk at dette kurset primært kun er for Oslo-medlemmer, men vi åpner for Norbryggmedlemmer fra andre fylkeslag 21. februar kl. 00.
Påmelding i Hoopla.

Det er lov å ta med øl, både med og uten usmaker.
Vel møtt!! :)
 
Hei humlehuer og alle andre! Denne gangen toppes kurset med tre spektakulære humledrevne godbiter. Altså blir det både usmak og godsmak - en aromatisk fest. I tillegg kan du levere inn dine øl til NM. Og ta med dine øl - både godbiter og arbeidsuhell - som du ønsker å dele med andre. Dette blir kvelden som gir og gir. Hva nøler I efter!?
 
Bak kurskalenderens første luke fant jeg selvfølgelig noe fra IPA’ens hjemland, en Proper Job. Bryggeriet staustellbrewery.co.uk
ligger sørvest på øya, langt fra Burton upon Trent, med havutsikt vestover. Kanskje det er grunnen til at denne ølen ikke akkurat er klassisk engelsk, snarere litt U.S. preget med sitrus. Blir spennende å smake! I morgen: Luke 2!IMG_2900.jpeg
 
Sist redigert:
Luke 2 viste at vi forlater England og britisk subtil humor - og subtilt øl? - og ankommer Statene. Der er man mer straightforward i lynne og øl. På vestkysten går man ofte all in, som med Hoptimum Triple IPA. Devlishly hoppy sier de selv. ABV og malt i bøtter og spann sier jeg. Hva sier du?

IMG_2901.jpeg
 
Howdy! Klar for luke 3? For der er en munk. Ikke belgisk. Men L.A. «I'm Monk-Ish" is a delightful New England IPA, the result of an exciting collaboration between Brewski and Monkish Brewing Co», ifølge vaskeseddelen. En bill. igjen til kveldens seanse. Blir det du som får siste glasset med det internettet sier er «world class NEIPA»?IMG_2902.jpeg
 
Tilbake
Topp