Mine gode medbryggere, vi i Kristianiastudentenes håndbryggerlaug (en student bestyrt bryggeforening som holder til i Oslo og nettopp blitt med i Norbrygg Oslo) har et ønske om å øke vår kompetanse innenfor ølbrygging. Derfor ha r vi dette semesteret (vår 2020) tema måner med humle, malt og gjær.
Derfor spør vi dere bryggere i Oslo som sitter å brenner med mye kunnskap som dere ønsker å formidle, om dere har lyst å komme til oss på majorstuen å snakke om en eller flere av disse ingrediensene:
humle: 20.02
Malt: 12.03
Gjær: 16.04
Dette er selfølgelig bare forslag til datoer, vi er meget fleksible på hvilke dager som går [emoji108]
Vi kan nås på:
Kristianiabrygg@gmail.com eller 47701214
Sent fra min SM-G960U1 via Tapatalk
Derfor spør vi dere bryggere i Oslo som sitter å brenner med mye kunnskap som dere ønsker å formidle, om dere har lyst å komme til oss på majorstuen å snakke om en eller flere av disse ingrediensene:
humle: 20.02
Malt: 12.03
Gjær: 16.04
Dette er selfølgelig bare forslag til datoer, vi er meget fleksible på hvilke dager som går [emoji108]
Vi kan nås på:
Kristianiabrygg@gmail.com eller 47701214
Sent fra min SM-G960U1 via Tapatalk