Nyhetsbrev fra Norbrygg Oslo 11. oktober 2023

Jørgen O

Dommer
Sentralstyre
I dette nyhetsbrevet har vi to godbiter å dele med deg: Først vår superhyggelige tradisjon Klubbmesterskapet 3. november, der du kan smake på øl servert av hjemmebryggere og stemme fram dine favoritter. Deretter avholder vi et online-kurs i vannjustering 15. november. Les mer nedenfor. Husk at du alltid finner en oppdatert arrangementsoversikt på norbrygg.no.

Vinnere av oslomesterskapet i belgisk øl 2023

I høst har vi avholdt en bryggekonkurranse med belgisk øl som tema. Av 20 innkomne bidrag ble de tre beste belønnet med gavekort på hhv. 1500, 1000 og 500 kr fra vår samarbeidspartner Strømmen Hjemmebrygg. Se hvem som vant på norbrygg.no.

Klubbmesterskapet fredag 3. november

Årets sosiale høydepunkt i Norbrygg Oslo er for mange vårt «klubbmesterskap» som i år finner sted fredag 3. november i Drammensveien 43. Her serverer hjemmebryggere velvillig øl, og publikum stemmer på det ølet de liker best. Bryggerne bak de tre beste ølene mottar gavekort fra vår samarbeidspartner Strømmen Hjemmebrygg.

Vanlig publikumsbillett koster symbolske 75 kr for medlemmer, og inkluderer mat. Hvis du stiller med eget øl, slipper du naturligvis inn gratis, og kan i tillegg ta med en medbrygger/venn. Påmelding og billetter i Hoopla. Du kan lese mer om arrangementet og stille eventuelle spørsmål på forumet.

Online-kurs i vannjustering onsdag 15. november

Lær deg det grunnleggende om vann og hvordan justering av bryggevannet ditt kan gjøre ølet ditt bedre. Kursholder er Anders G. Hagen, som foruten å være en dyktig hjemmebrygger jobber med vannforskning til daglig. Kurset er gratis og kun for medlemmer, og påmeldingen er forbeholdt medlemmer i Oslo fram til 1. november. Les mer og reserver billett i Hoopla. Se også arrangementstråden på forumet.

Kjenner du til Norbrygg-forumet?

I dette nyhetsbrevet er forumet allerede nevnt flere ganger. I en online-jungel av mer eller mindre pålitelig informasjon, er forumet vårt en svært nyttig ressurs der du kan lese deg opp på kvalifiserte råd fra dyktige medbryggere. Du får raskt konstruktive svar på alt du skulle lure på, og det finnes ingen dumme spørsmål. Bli kjent med forumet på forum.norbrygg.no.

Samarbeidspartnere og tilbakemeldinger

Norbrygg Oslo samarbeider med Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug, som avholder en rekke kurs og arrangementer, inkludert jevnlige ølsmakekvelder og introduksjonskurs til ølbrygging. Arrangementene er åpne også for ikke-studenter. Se laugets Facebook-sider.

Norbrygg er til for medlemmene. Ta kontakt med fylkesstyret på oslo@norbrygg.no dersom du har tilbakemeldinger til oss. Husk at du som Norbrygg-medlem får rabatt hos mange bryggebutikker, inkludert vår hovedsamarbeidspartner Strømmen Hjemmebrygg. Rabattkodene får du ved å sende sms NORBRYGG STATUS til 2030. Endringer i medlemskapet ditt kan du selv administrere på norbrygg.hypersys.no.
 
Tilbake
Topp