Online vannjusteringskurs med Anders Hagen den 15. november 2023 kl. 20.00 - 21.30

Knut Halvorsen

Fylkesstyre
Norbrygg Oslo inviterer til online vannjusteringskurs.

Fra i dag, 1. november, er det påmelding for Norbryggmedlemmer fra alle fylker. Det er første medlem til mølla…..

Lær deg det grunnleggende om vann og hvordan vannjustering kan forbedre bryggemetoden din. Kursholder er @AndyHagen. Foruten å være en dyktig hjemmebrygger, jobber han med vannforskning til daglig.

Arrangementet avholdes på Google Meet. Det er et tak på 100 deltakere, og du må være Norbrygg-medlem for å delta. De 75 første billettene er reservert for medlemmer i Norbrygg Oslo. Fra og med 1. november vil eventuelt gjenværende billetter bli tilgjengelig for Norbrygg-medlemmer i andre fylker som en egen billettkategori. Medlemskap vil bli sjekket fortløpende!

Påmeldingsfrist: 15. november kl. 12.00. Lenke til pålogging på Google Meet vil bli sendt til epostadressen du melder deg på med den 15. november. Det er viktig at du logger deg på med den epostadressen du melder deg på med. Forsøk på pålogging fra andre epostadresser vil bli avvist.

Påmelding i Hoopla her: https://norbrygg.hoopla.no/sales/event/vannjusteringskurs-november-202
 
Sist redigert:
Hei dere,
Til info: I 2021 ble det brukt Bru´n´water som eksempel for vannjusteringen. Dette ble nok av mange opplevd som noe utilgjengelig og pirkete. Noe det jo er. Denne gangen bruker jeg Brewfather og viser hvordan jeg tar vannrapportresultatene over til praktisk justering ved hjelp av appen.
I tillegg til all teori og litt geeking rundt grøten, selvfølgelig. Snakkes! :)
 
Er uheldigvis på jobbreise med kveldsarrangement 15.11.... Blir det mulig å se opptak av seansen i etterkant?
 
Hei
Dessverre gjøres det ikke opptak. Det er både av personvernhensyn og at det erfaringsmessig kan være litt trøblete å få foredragsholdere hvis det gjøres opptak. I tillegg ser vi at det blir en bedre diskusjon på digitale møter uten opptak.
 
Hei,
Litt ny info.
Alle deltagerne får (takk Thomas!) en rabattkode på premiumabonnement på Brewfather sammen med lenken til kurset - som vel sendes ut samme dag. Så blir det en liten kickstart for de som ønsker å komme i gang med appen. Det er uansett mulig å aktivere en prøveversjon allerede nå hvis man vil teste.
A
 
Tilbake
Topp