Nyhetsbrev fra Norbrygg Oslo 11. oktober 2022

Jørgen O

Dommer
Sentralstyre
To store arrangementer med Norbrygg Oslo i oktober og november

Innhold i dette nyhetsbrevet:

  • Klubbmesterskapet fredag 28. oktober 2022
  • Bryggeribesøk hos Ringnes Bryggeri onsdag 9. november

I dette nyhetsbrevet har vi kun to godbiter å dele med deg: Først vår superhyggelige tradisjon Klubbmesterskapet, der du kan smake på hjemmebrygg og stemme frem dine favoritter, deretter et bryggeribesøk til hovedanlegget til selveste Ringnes. Les mer nedenfor.

Klubbmesterskapet fredag 28. oktober​

Klubbmesterskapet er et uformelt og sosialt arrangement der hjemmebryggere serverer øl og publikum stemmer frem sine favoritter. Det hele finner sted i lokalene Norbrygg disponerer i Drammensveien 43.

Vanlig publikumsbillett koster symbolske 55 kr for medlemmer, og inkluderer mat fra Go'Grilla Food Truck i bakgården. Bryggerne slipper naturligvis inn gratis, og kan i tillegg ta med en medbrygger/venn. De tre beste ølene blir premiert med gavekort fra Strømmen Hjemmebrygg.

Påmelding og billetter finner du i Hoopla. Du kan lese mer om arrangementet på forumet.


Bryggeribesøk hos Ringnes Bryggeri onsdag 9. november​

I vår serie av bryggeribesøk i Oslo-området har vi nå kommet til det største av dem alle: Ringnes’ hovedanlegg på Gjelleråsen. Bli med på foredrag og smaksprøver med utviklingssjef og øl- og gjærlegende Tore Hage!

Det blir satt opp buss fra Oslo Spektrum. Oppmøte onsdag 9. november kl. 17.00. Retur fra Gjelleråsen kl. 21.30. Egenandelen er kr 100.

Pga. begrenset antall plasser er påmeldingen forbeholdt medlemmer av Norbrygg Oslo frem til 20. oktober. Medlemmer i andre fylkeslag får mulighet til å kjøpe eventuelle ledige billetter fra og med 20. oktober.

Påmelding og billetter finner du i Hoopla. Se også arrangementstråden på forumet dersom du har spørsmål.


Samarbeidspartnere og tilbakemeldinger​

Norbrygg Oslo samarbeider med Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug, som avholder en rekke kurs og arrangementer, inkludert jevnlige ølsmakekvelder og introduksjonskurs til ølbrygging. Arrangementene er åpne også for ikke-studenter. Se oversikt på laugets Facebook-sider.

Norbrygg er til for medlemmene. Ta kontakt med Oslo-styret på oslo@norbrygg.no dersom du har tilbakemeldinger til oss. Husk at du som Norbrygg-medlem får rabatt hos mange bryggebutikker, inkludert vår hovedsamarbeidspartner Strømmen Hjemmebrygg. Rabattkodene får du ved å sende sms NORBRYGG STATUS til 2030. Endringer i medlemskapet ditt kan du selv administrere på norbrygg.hypersys.no.Bryggerhilsen fra styret i Norbrygg Oslo
 
Tilbake
Topp