Nyhetsbrev fra Norbrygg Oslo om vårens aktiviteter

Jørgen O

Dommer
Sentralstyre
I dette nyhetsbrevet presenterer det nye fylkesstyret i Norbrygg Oslo vårens aktiviteter.

Innhold:​

  • Usmakskurs torsdag 30. mars
  • Sosial ølsmakekveld onsdag 3. mai
  • Bryggekonkurranse: IPA - innleveringsfrist 8. mai
  • Nytt fylkesstyre og aktivitetsplan for 2023
  • Samarbeidspartnere og tilbakemeldinger

Usmakskurs torsdag 30. mars 2023​

Bli en bedre brygger ved å lære å gjenkjenne de vanligste usmakene i hjemmebrygg og hvordan du kan unngå dem. Det neste i rekken av våre populære usmakskurs vil bli avholdt torsdag 30. mars kl. 18.00 i Drammensveien 43. Kurset er gratis og kun for medlemmer. Påmelding i Hoopla.


Sosial ølsmakekveld onsdag 3. mai​

Vi inviterer til en uformell og sosial kveld i de flotte lokalene vi disponerer i Drammensveien 43. Ta med hjemmebrygg eller noe annet godt drikke, og bli kjent med andre hjemmebryggere i et sosialt og inkluderende miljø. Arrangementet er gratis og åpent for alle, men for å ha kontroll på antall personer i lokalet må vi ha påmelding i Hoopla. Besøk arrangementstråden på forumet dersom du har spørsmål.


Bryggekonkurranse: IPA - innleveringsfrist 8. mai​

Som vanlig arrangerer Norbrygg Oslo to årlige bryggekonkurranser. I vårens konkurranse er det IPA som er temaet. Det konkurreres i hele klasse 6 IPA, dvs. Engelsk IPA, Amerikansk IPA, Imperial IPA, Sort IPA og New England IPA, i henhold til Norbryggs typedefinisjoner.

Siste frist for innlevering er mandag 8. mai kl. 17-18 i Drammensveien 43. Du kan også levere i forbindelse med ølsmakekvelden den 3. mai. Flere detaljer finner du i den offisielle konkurransetråden på forumet. Her vil du også finne lenke til påmelding når den er klar.


Nytt fylkesstyre og aktivitetsplan for 2023​

14. februar avholdt Norbrygg Oslo årsmøte hvor Benedicte Tangen ble valgt til ny leder. Resten av styresammensetningen finner du på norbrygg.no/oslo. Her finner du også aktivitetsplanen for 2023, som oppdateres fortløpende.


Samarbeidspartnere og tilbakemeldinger​

Norbrygg Oslo samarbeider med Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug, som avholder en rekke kurs og arrangementer, inkludert jevnlige ølsmakekvelder og introduksjonskurs til ølbrygging. Arrangementene er åpne også for ikke-studenter. Se oversikt på laugets Facebook-sider.

Norbrygg er til for medlemmene. Ta kontakt med fylkesstyret på oslo@norbrygg.no dersom du har tilbakemeldinger til oss. Husk at du som Norbrygg-medlem får rabatt hos mange bryggebutikker, inkludert vår hovedsamarbeidspartner Strømmen Hjemmebrygg. Rabattkodene får du ved å sende sms NORBRYGG STATUS til 2030. Endringer i medlemskapet ditt kan du selv administrere på norbrygg.hypersys.no.
 
Tilbake
Topp