Hei,
kanskje eitt dumt spørsmål, men forstår at vi kanskje er fleire i tidlegfasen på bruken av kveik som lurer. Eg har fått ein Kveik-blanding fra Lærdal i Sogn som eg prøva så godt som råd er å foredla vidare. Hadde då ønske om å bruka det i litt forskjellig øl, men kan det eigentleg brukast i øl som skal tørrhumle etter f.eks. 7 og 11 dagar? Kveiken har jo som de veit fort gjort unda jobben på 3-4 dagar?
Korleis kan eg bruka kveiken oftare?
kanskje eitt dumt spørsmål, men forstår at vi kanskje er fleire i tidlegfasen på bruken av kveik som lurer. Eg har fått ein Kveik-blanding fra Lærdal i Sogn som eg prøva så godt som råd er å foredla vidare. Hadde då ønske om å bruka det i litt forskjellig øl, men kan det eigentleg brukast i øl som skal tørrhumle etter f.eks. 7 og 11 dagar? Kveiken har jo som de veit fort gjort unda jobben på 3-4 dagar?
Korleis kan eg bruka kveiken oftare?