Hei, skal brygge en pilsner som skal lagres på corneliusfat fra midten av juni til midten av august. Fatene vil bli lagret i kjøleskap (4 grader) og stå uberørt med minst mulig tilsyn i hele perioden. Har i den forbindelse 3 spørsmål/alternativer:
1 - La fatene stå tilkoblet til co2-flaske med samme trykk hele perioden (i så fall, hvilket trykk)?
2 - Sette på karboneringstrykk (1-2 uker), for så å senke til lagringstrykk (i så fall hvilket trykk, og skal co2-flaske kobles fra)?
3 - Naturlig karbonering med sukker?
Har lett rundt på forumet og ikke fått helt svar på min case. På forhånd takk for svar!
1 - La fatene stå tilkoblet til co2-flaske med samme trykk hele perioden (i så fall, hvilket trykk)?
2 - Sette på karboneringstrykk (1-2 uker), for så å senke til lagringstrykk (i så fall hvilket trykk, og skal co2-flaske kobles fra)?
3 - Naturlig karbonering med sukker?
Har lett rundt på forumet og ikke fått helt svar på min case. På forhånd takk for svar!