Lagring på fat i 2 måneder

Hei, skal brygge en pilsner som skal lagres på corneliusfat fra midten av juni til midten av august. Fatene vil bli lagret i kjøleskap (4 grader) og stå uberørt med minst mulig tilsyn i hele perioden. Har i den forbindelse 3 spørsmål/alternativer:
1 - La fatene stå tilkoblet til co2-flaske med samme trykk hele perioden (i så fall, hvilket trykk)?
2 - Sette på karboneringstrykk (1-2 uker), for så å senke til lagringstrykk (i så fall hvilket trykk, og skal co2-flaske kobles fra)?
3 - Naturlig karbonering med sukker?

Har lett rundt på forumet og ikke fått helt svar på min case. På forhånd takk for svar!
 
Alternativ 1 med 0,6 bars trykk.

Ølet er ferdig karbonert på to uker, og da kan du koble fra gassen. Trykket skal ikke senkes. For beregning av riktig trykk, sjekk en karboneringskalkulator, f.eks. den på bryggekalkulator.no.
 
Tilbake
Topp