Hei!
Brygget for en uke siden 19l APA med OG 1.060.
Brukte 4 kg pale malt og 1kg Caramunich 3(140-160ebc) og 100ml fersk Wyeast 1272 slurry.
Det virker som om gjæringen har stoppet opp ved rundt 1.020 (er et plopp i gjærlåsen ca hver time). Er dette fordi det er for mye ugjærbart sukker fra caramunichmalten, eller er det gjæren min som er slapp?
Takk for svar!
mvh
Thomas
Brygget for en uke siden 19l APA med OG 1.060.
Brukte 4 kg pale malt og 1kg Caramunich 3(140-160ebc) og 100ml fersk Wyeast 1272 slurry.
Det virker som om gjæringen har stoppet opp ved rundt 1.020 (er et plopp i gjærlåsen ca hver time). Er dette fordi det er for mye ugjærbart sukker fra caramunichmalten, eller er det gjæren min som er slapp?
Takk for svar!
mvh
Thomas