Hei folkens. Jeg jobber med å lage en 2,5/2,7%'er, men jeg vil lage den som en IPA. ja. tanken er grei, men utførelsen er litt værre.
jeg vil ønsker helst å lage en på 2%, men det ser ut som et litt vanskeligere prosjekt akkurat nå.
For meg er IPA bittert, eller der man kjenner mye humle.
I eksempelvis "beersmith2" så får jeg ikke mulighet til å sette til 50g humle engang. dette er på 20L øl.
Jeg får beskjed om at det er alt for mye IBU.
Er det noe jeg kan ha i røren før å kunne legge på ekstra humle?
jeg vil ønsker helst å lage en på 2%, men det ser ut som et litt vanskeligere prosjekt akkurat nå.
For meg er IPA bittert, eller der man kjenner mye humle.
I eksempelvis "beersmith2" så får jeg ikke mulighet til å sette til 50g humle engang. dette er på 20L øl.
Jeg får beskjed om at det er alt for mye IBU.
Er det noe jeg kan ha i røren før å kunne legge på ekstra humle?