MonoBryggeriet
Norbrygg-medlem
Når jeg lager oppskrifter er en av mine største utfordringer (med en del øltyper) å finne optimalt spesialmalt for det jeg ønsker å oppnå. Har lenge vurdert å lage te av maltet hos min lokale langer for å skaffe meg bedre oversikt. Har kommet over denne "ASBC-metoden", som egentlig beskriver hva jeg har tenkt på
Sensory Evaluation of Grains for Brewing - The New ASBC Method | Home Brewing Beer Blog by BeerSmith™ . Det beste ville vel imidlertid vært å hatt litt dugnadsånd rundt et slikt prosjekt, og forumet (eller for den sak skyld Norbrygg) synes kanskje også at det er en god ide? Personlig ville i hvert fall jeg satt veldig stor pris på å ha en nøytralt fremsatt, men god og detaljert oversikt på smak og aroma på det tross alt store utvalget malt vi egentlig har tilgang til, hvor samme malt også er vurdert av flere.
Lurer også på om det er noen her med erfaringer med denne teknikken, som kan si noe om konsistensen mellom en slik te og ferdig brygg?
Sensory Evaluation of Grains for Brewing - The New ASBC Method | Home Brewing Beer Blog by BeerSmith™ . Det beste ville vel imidlertid vært å hatt litt dugnadsånd rundt et slikt prosjekt, og forumet (eller for den sak skyld Norbrygg) synes kanskje også at det er en god ide? Personlig ville i hvert fall jeg satt veldig stor pris på å ha en nøytralt fremsatt, men god og detaljert oversikt på smak og aroma på det tross alt store utvalget malt vi egentlig har tilgang til, hvor samme malt også er vurdert av flere.
Lurer også på om det er noen her med erfaringer med denne teknikken, som kan si noe om konsistensen mellom en slik te og ferdig brygg?
Sist redigert: