ja jeg lurer litt på hvorfor det ikke finnes flere eller i heltatt noen malterier i norge når tilgjengligheten på råvarer for noen, (bønder) er så lett.
Har letet litt rundt en stund nå, utstyr og info om det her er vanskelig å finne. Virker som det er noen store malterier som stort sett dominerer makedet, skulle jo tru at som med mikrobryggerier finnes det også mikromalteri!
Malt brent og produsert på norsk korn er ikke det å ettertrakte for norske hjemmebryggere?
er det noen her som har erfaringer med lignende, eller evt. vet om noen infosider?
Har letet litt rundt en stund nå, utstyr og info om det her er vanskelig å finne. Virker som det er noen store malterier som stort sett dominerer makedet, skulle jo tru at som med mikrobryggerier finnes det også mikromalteri!
Malt brent og produsert på norsk korn er ikke det å ettertrakte for norske hjemmebryggere?
er det noen her som har erfaringer med lignende, eller evt. vet om noen infosider?