Er det mye forskjell på disse to malttypene? ser kinn vestkyst og nøgne Ø bruker det i sin ipa, blir det mye forskjell i smak om jeg bruker en pale ale 8 ebc fra fuglsang, weyermann osv?
Bruk det du har, er resten av prosessen i orden, så er jo det det viktigste, og godt blir det uansett. Den dårligste ølen jeg har laga laga jeg på maris otter, så med litt trangsynt statistikk så kan jeg konkludere med at maris otter er oppskrytt
Maris otter kommer godt fram i lavt humlete øl, men den kan overkjøre humlesmaken med sin kjekssmak. Om jeg kun hadde Maris otter som basemalt ville jeg redusert krystallmalten en del. Fordi Mo "spiser" litt av smaken med sin kjekssmak så pleier jeg å tynne dén ut med pilsnermalt i amerikanske øl (ipa og pale ale),, da bruker jeg halvparten pilsner og Mo og maks 10% eller 8% karamellmalt.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.