Hei
Har satt en Chinook IPA (OG=61) den har gjæret i 2 uker og 2 dager (FG=16/18) , men jeg har ikke mulighet til å tappe den på flasker før mandag.
Bør jeg bare la den stå på karet frem til mandag eller bør/kan jeg flytte den over til nytt kar (Ute gjærkaka) i påvente av flasking?
I tillegg kommer spørsmålet om FG, er den for høy til å tappes?
Takk for tilbakemeldinger.
Har satt en Chinook IPA (OG=61) den har gjæret i 2 uker og 2 dager (FG=16/18) , men jeg har ikke mulighet til å tappe den på flasker før mandag.
Bør jeg bare la den stå på karet frem til mandag eller bør/kan jeg flytte den over til nytt kar (Ute gjærkaka) i påvente av flasking?
I tillegg kommer spørsmålet om FG, er den for høy til å tappes?
Takk for tilbakemeldinger.