Mesketemperatur BIAB

Hei.
Helt fersk i gamet. Brygger min andre batch akkurat nå.
Bruker en induksjonsplate, og den lar jeg stå i en "keep warm" modus, samtidig som jeg prøver å isolere kjelen.
Opplever jevn temperatur ved begynnelsen, men mot slutten av meskingen blir den mer ujevn. Varierer mellom 64-67 grader. Er dette ok?

Brygger en Amerikansk IPA.
 
Ja, greit for en IPA og ihvertfall hvis du startet lavt i de første 15 minuttene. Det du beskriver er helt innenfor vil jeg mene. Lettere å holde riktig temperatur med litt tynnere mesk, f.eks 3 liter vann pr. kg malt
Lønner seg å røre i mesken av og til når du varmer opp ifra bånn med kokeplate. Dette for å utligne temperatur forskjellene
 
Sist redigert:
;)Pass ddæ førr BIAB poletiet, utmæsk står ikke i demmes bibel.
 
Tilbake
Topp