Jeg er komplett nybegynner og surfer nettet etter utstyr og den slags som skal kjøpes inn. Jeg har lyst å begynne med en sats Belgisk Wit som får kjøpt som ferdig "sett" hos bryggselv.no (http://www.bryggselv.no/products/belgisk-wit-gahr-edition)
I oppskriften står det "Mesk: 51 C i 10 min, 67 C i 45 min., 78 C i 5 min.". Betyr det at mesken først skal ha 51 grader i 10 minutt, for så å øke temp til 67 før en helt til slutt øker til 78?
Hvordan justerer man temperaturen? Har planlagt å bruke en kjøleboks som meskekar og eneste måten jeg kan se for meg at temperaturen stiger på er å tilsette mer vann ved de forskjellige stegene. Stemmer dette?
Øystein
I oppskriften står det "Mesk: 51 C i 10 min, 67 C i 45 min., 78 C i 5 min.". Betyr det at mesken først skal ha 51 grader i 10 minutt, for så å øke temp til 67 før en helt til slutt øker til 78?
Hvordan justerer man temperaturen? Har planlagt å bruke en kjøleboks som meskekar og eneste måten jeg kan se for meg at temperaturen stiger på er å tilsette mer vann ved de forskjellige stegene. Stemmer dette?
Øystein