Kan svare kort om disse to metallene, da de er mye omdiskutert i en annen "hobby" jeg har vært aktiv i.
Kobber = bare gode greier, bare husk å rengjør godt, om en ikke ønsker missfarging (smak?) på ølet.
Messing = Njaa. Nei når det kommer til dampbanene til alkohol(ikke aktuelt i denne sammenheng). Metoden med å gjøre messing "blyfri" som er nevnt her tar bare overflatehinna. Med litt temp så vil blyet "komme frem" igjen med litt tid. Siste påstand her er litt tynn, ikke noe jeg kan bevise. Men det sier seg litt selv på en måte.. Klart at denne løsningen bare fjerner overflateblyet, det er det ingen tvil om, men om blyet kommer ut av seg selv etter litt tid..? Tjaa, ikke umulig mtp. temp.svingninger.
Kobber = bare gode greier, bare husk å rengjør godt, om en ikke ønsker missfarging (smak?) på ølet.
Messing = Njaa. Nei når det kommer til dampbanene til alkohol(ikke aktuelt i denne sammenheng). Metoden med å gjøre messing "blyfri" som er nevnt her tar bare overflatehinna. Med litt temp så vil blyet "komme frem" igjen med litt tid. Siste påstand her er litt tynn, ikke noe jeg kan bevise. Men det sier seg litt selv på en måte.. Klart at denne løsningen bare fjerner overflateblyet, det er det ingen tvil om, men om blyet kommer ut av seg selv etter litt tid..? Tjaa, ikke umulig mtp. temp.svingninger.