Heisann!
Hadde tenkt å brygge en mild på torsdag, men sliter med å få tak i Pale Malt i Bergen i tide. Noen som kan gi en kvalifisert gjetning på om dette kan bli godt øl om man bytter pale malt med pilsener malt? Målet er å lage et alkoholsvakt øl for juli.
Dersom svaret er "ikke gjør det!", så mottar jeg gjerne forslag til andre oppskrifter. Har en begrensning på at jeg ikke får satt starter før i morgen kveld, dvs 2 dager før brygging. Alternativt kan jeg kjøre flere rør gjær om dette heller anbefales. Produksjonsdato for gjæren er 10.mai, så viabiliteten (? Trenger en ordliste ) er 74%.
Venter spent på innspill
Hadde tenkt å brygge en mild på torsdag, men sliter med å få tak i Pale Malt i Bergen i tide. Noen som kan gi en kvalifisert gjetning på om dette kan bli godt øl om man bytter pale malt med pilsener malt? Målet er å lage et alkoholsvakt øl for juli.
Dersom svaret er "ikke gjør det!", så mottar jeg gjerne forslag til andre oppskrifter. Har en begrensning på at jeg ikke får satt starter før i morgen kveld, dvs 2 dager før brygging. Alternativt kan jeg kjøre flere rør gjær om dette heller anbefales. Produksjonsdato for gjæren er 10.mai, så viabiliteten (? Trenger en ordliste ) er 74%.
Venter spent på innspill