Hei
Jeg har fått problemer med mitt første brygg, jeg har brygget Belgisk wit allgrain settet til brygg selv.
Når jeg skulle teste første flasken etter 2 uker med karbonering er den helt flat
Flaskene har stått i 20 grader i 2 uker nå men jeg har ikke fått noe kullsyre i ølet.
Jeg mistenker at jeg ikke fikk rørt ut sukkerlaken nok når jeg stikket om ølet. Når jeg var ferdig med å flaske ølet tok jeg siste rest fra tappekaret over på en flaske som jeg testet etter at den hadde stått varmt i 1 uke. Det var mye trykk i den flaska og ølet smakte pyton (Mye sukker smak)
Nå har jeg testet to flasker til og disse er helt flate uten noe særlig kullsyre.
Er det noe jeg kan gjøre for å karbonere på nytt eller må jeg bare tømme ut ølet?
Håper noen kan hjelpe meg
Jeg har fått problemer med mitt første brygg, jeg har brygget Belgisk wit allgrain settet til brygg selv.
Når jeg skulle teste første flasken etter 2 uker med karbonering er den helt flat
Flaskene har stått i 20 grader i 2 uker nå men jeg har ikke fått noe kullsyre i ølet.
Jeg mistenker at jeg ikke fikk rørt ut sukkerlaken nok når jeg stikket om ølet. Når jeg var ferdig med å flaske ølet tok jeg siste rest fra tappekaret over på en flaske som jeg testet etter at den hadde stått varmt i 1 uke. Det var mye trykk i den flaska og ølet smakte pyton (Mye sukker smak)
Nå har jeg testet to flasker til og disse er helt flate uten noe særlig kullsyre.
Er det noe jeg kan gjøre for å karbonere på nytt eller må jeg bare tømme ut ølet?
Håper noen kan hjelpe meg