Hei,
Jeg har litt multebær liggende i fryseren og lurer på å bruke noe eller alt dette i en øl.
Er det noen her som har erfaring med dette?
Ser for meg 2 muligheter. Det ene er å brygge en belgisk trippel og tilsette multebær i sekundærgjæringen
Den andre er å lage en base med lys pilsnermalt med lite bitterhumle 10 - 15 % og en del aromahumle rundt 4 %
Kan også tenkes at æ tilsetter havregryn i pilsbasen i et forsøk på å gjøre den litt kremaktig.
Har også vurdert å lage saft av bæra for å slippe steinene, da får jeg også desinfisert multa før den tilsettes i gjæringskaret.
Er disse alternativene ok eller finnes det andre interessante løsninger?
Jeg har litt multebær liggende i fryseren og lurer på å bruke noe eller alt dette i en øl.
Er det noen her som har erfaring med dette?
Ser for meg 2 muligheter. Det ene er å brygge en belgisk trippel og tilsette multebær i sekundærgjæringen
Den andre er å lage en base med lys pilsnermalt med lite bitterhumle 10 - 15 % og en del aromahumle rundt 4 %
Kan også tenkes at æ tilsetter havregryn i pilsbasen i et forsøk på å gjøre den litt kremaktig.
Har også vurdert å lage saft av bæra for å slippe steinene, da får jeg også desinfisert multa før den tilsettes i gjæringskaret.
Er disse alternativene ok eller finnes det andre interessante løsninger?