[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Andrimne Münchener
Øltype: C. Münchener dunkel
Antall poeng i konkurransen: 41,67 av 50
OG: 1054
FG: 1017
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 25 IBU
Vørtermengde: 24 l
Sluttvolum: 23 l
Malt & sukker
2100 gram 43,8 % Muntons lager ? EBC
2000 gram 41,7 % Weyermann münchener ? EBC
500 gram 10,4 % Weyermann caramunich ? EBC
120 gram 2,5 % Muntons crystal ? EBC
80 gram 1,7 % Muntons chocolate ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 68 gr C
Humle
55 gram Hallertauer Herzbrücker 3,5 % alfa hel koketid 90 min
15 gram Hallertauer Herzbrücker 3,5 % alfa hel koketid 15 min
20 gram Hallertauer Herzbrücker 3,5 % alfa hel koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2206 flytende 2 l flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 9 dager ved 9 gr C
Modning/sekundærgjæring 25 dager ved 9 gr C
Lagring 56 dager ved 2 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 31.12.2005
Tappedato: 24.01.2006
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Andrimne Münchener
Øltype: C. Münchener dunkel
Antall poeng i konkurransen: 41,67 av 50
OG: 1054
FG: 1017
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 25 IBU
Vørtermengde: 24 l
Sluttvolum: 23 l
Malt & sukker
2100 gram 43,8 % Muntons lager ? EBC
2000 gram 41,7 % Weyermann münchener ? EBC
500 gram 10,4 % Weyermann caramunich ? EBC
120 gram 2,5 % Muntons crystal ? EBC
80 gram 1,7 % Muntons chocolate ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 68 gr C
Humle
55 gram Hallertauer Herzbrücker 3,5 % alfa hel koketid 90 min
15 gram Hallertauer Herzbrücker 3,5 % alfa hel koketid 15 min
20 gram Hallertauer Herzbrücker 3,5 % alfa hel koketid 5 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2206 flytende 2 l flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 9 dager ved 9 gr C
Modning/sekundærgjæring 25 dager ved 9 gr C
Lagring 56 dager ved 2 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 31.12.2005
Tappedato: 24.01.2006
Kommentar: [/size][/tt]