[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Dark Winter Lager
Øltype: C. Münchener dunkel
Antall poeng i konkurransen: 3. premie Publikumsfavoritt
OG: 1060
FG: 1018
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 25 IBU
Vørtermengde: 70 l
Sluttvolum: 65 l
Malt & sukker
6900 gram 30,4 % Münchener ? EBC
14000 gram 61,7 % pilsmalt ? EBC
1500 gram 6,6 % krystallmalt ? EBC
300 gram 1,3 % caramunich ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 55-60 gr C
30 min 65-66 gr C
RIMS
Humle
100 gram Hallertauer perle 7,6 % alfa pellets koketid 60 min
60 gram Hallertauer perle 7,6 % alfa pellets koketid 2 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Bavarian 2206 XL flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 60 dager ved 7 gr C
Modning/sekundærgjæring 90 dager ved 5 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: ja
CO2: kunstig
Bryggedato: 22.09.2006
Tappedato: 10.01.2007
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Dark Winter Lager
Øltype: C. Münchener dunkel
Antall poeng i konkurransen: 3. premie Publikumsfavoritt
OG: 1060
FG: 1018
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 25 IBU
Vørtermengde: 70 l
Sluttvolum: 65 l
Malt & sukker
6900 gram 30,4 % Münchener ? EBC
14000 gram 61,7 % pilsmalt ? EBC
1500 gram 6,6 % krystallmalt ? EBC
300 gram 1,3 % caramunich ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 55-60 gr C
30 min 65-66 gr C
RIMS
Humle
100 gram Hallertauer perle 7,6 % alfa pellets koketid 60 min
60 gram Hallertauer perle 7,6 % alfa pellets koketid 2 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Bavarian 2206 XL flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 60 dager ved 7 gr C
Modning/sekundærgjæring 90 dager ved 5 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: ja
CO2: kunstig
Bryggedato: 22.09.2006
Tappedato: 10.01.2007
Kommentar: [/size][/tt]