[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Salvøy Mild
Øltype: 4.C. English mild
Antall poeng i konkurransen: 38 av 50
OG: 1042
FG: 1008
Farve (beregnet): 92 EBC
Beregnet bitter: 21 IBU, med formel - Velg -.
Vørtermengde: 22 l
Sluttvolum: 18,5 l
Malt & sukker
3500 gram 75,3 % Palemalt Maris Otter
550 gram 11,8 % Ambermalt Castle 45 EBC
450 gram 9,7 % Crystalmalt Muntons 70 EBC
100 gram 2,2 % Sjokolademalt Munton 900 EBC
50 gram 1,0 % Svartmalt Munton 1250 EBC
Vann
12 l til innmesking
? l til skylling
Meskeskjema
60 min 67 °C
Kommentar til mesking: Utvask 40 min. - 78 c.
Humle
13 gram Target Pellet 13,0 %-alfa 60 min
13 gram East Kent Goldings Pellet 5,0 %-alfa 15 min
15 gram East Kent Goldings Pellet 5,0 %-alfa 2 min
Krydder og andre tilsetninger
8 gram Klar Urt koketid 10 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Fermentis Safale US- 05 Tørrgjær 11gr.
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 8 dager ved 20 grader
Modning/sekundærgjæring 3 dager ved 20 grader
Lagring 94 dager ved 11-13 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 30.11.2008
Tappedato: 10.12.2008
Navn på brygget: Salvøy Mild
Øltype: 4.C. English mild
Antall poeng i konkurransen: 38 av 50
OG: 1042
FG: 1008
Farve (beregnet): 92 EBC
Beregnet bitter: 21 IBU, med formel - Velg -.
Vørtermengde: 22 l
Sluttvolum: 18,5 l
Malt & sukker
3500 gram 75,3 % Palemalt Maris Otter
550 gram 11,8 % Ambermalt Castle 45 EBC
450 gram 9,7 % Crystalmalt Muntons 70 EBC
100 gram 2,2 % Sjokolademalt Munton 900 EBC
50 gram 1,0 % Svartmalt Munton 1250 EBC
Vann
12 l til innmesking
? l til skylling
Meskeskjema
60 min 67 °C
Kommentar til mesking: Utvask 40 min. - 78 c.
Humle
13 gram Target Pellet 13,0 %-alfa 60 min
13 gram East Kent Goldings Pellet 5,0 %-alfa 15 min
15 gram East Kent Goldings Pellet 5,0 %-alfa 2 min
Krydder og andre tilsetninger
8 gram Klar Urt koketid 10 min
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Fermentis Safale US- 05 Tørrgjær 11gr.
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 8 dager ved 20 grader
Modning/sekundærgjæring 3 dager ved 20 grader
Lagring 94 dager ved 11-13 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 30.11.2008
Tappedato: 10.12.2008