1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

NM 09 MA3 - Salvøy Mild - Geir Johnsen (Vedavågen)

En tråd i 'Mørk ale' startet av Webmaster, 1 Apr 2009.

  1. Webmaster

    Webmaster
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    [tt][size=10pt]Generell informasjon
    Navn på brygget: Salvøy Mild
    Øltype: 4.C. English mild
    Antall poeng i konkurransen: 38 av 50
    OG: 1042
    FG: 1008
    Farve (beregnet): 92 EBC
    Beregnet bitter: 21 IBU, med formel - Velg -.
    Vørtermengde: 22 l
    Sluttvolum: 18,5 l

    Malt & sukker
    3500  gram 75,3 %  Palemalt Maris Otter
    550  gram 11,8 %  Ambermalt Castle      45 EBC
    450  gram  9,7 %  Crystalmalt Muntons  70 EBC
    100  gram  2,2 %  Sjokolademalt Munton 900 EBC
      50  gram  1,0 %  Svartmalt Munton    1250 EBC

    Vann
    12 l til innmesking
    ? l til skylling

    Meskeskjema
    60 min 67 °C
    Kommentar til mesking: Utvask 40 min. - 78 c.

    Humle
    13 gram Target Pellet            13,0 %-alfa 60 min
    13 gram East Kent Goldings Pellet  5,0 %-alfa 15 min
    15 gram East Kent Goldings Pellet  5,0 %-alfa  2 min

    Krydder og andre tilsetninger
    8 gram Klar Urt koketid 10 min

    Koketid
    Total koketid vørter: 60 min

    Gjær
    Betegnelsen på gjæren: Fermentis Safale US- 05 Tørrgjær 11gr.

    Gjæringstemperatur og -tid
    Gjæring/primærgjæring    8 dager ved 20    grader
    Modning/sekundærgjæring  3 dager ved 20    grader
    Lagring                94 dager ved 11-13 grader

    Øvrig informasjon
    Filtrert: Nei
    CO2: Naturlig
    Bryggedato: 30.11.2008
    Tappedato: 10.12.2008
     
    AliJavadi liker dette.
  2. AliJavadi

    AliJavadi
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    haugesund
    Denne skal jeg prøve meg på, Geir:)
     

Del denne siden